ZORG EN BLOGGEN – GAAT DAT SAMEN?

ZORG EN BLOGGEN – GAAT DAT SAMEN?

Bloggen is tegenwoordig iets wat je bijna dagelijks tegen komt. Het is bijna niet meer weg te denken in deze tijd. Maar we horen u denken, waar zou je met een zorgbureau nou over kunnen bloggen?!

Kijkje achter de schermen

We denken dat er juist heel erg veel onbekend is over mijn organisatie. Hoe er gewerkt wordt, wat we mee maken en hoe er met allerlei dingen om gegaan moet worden. Daarom lijkt het ons goed om in dit nieuwe jaar te beginnen met een wekelijkse ‘kijk achter de schermen’ bij PGTB Zorgbureau.

Hoe alles begonnen is……

Ik ben bijna 13 jaar geleden gestart als ZZP-er in de functie van begeleider. Er moest een begin gemaakt worden aan mijn toekomstig bedrijf, om te starten een naam. Na veel denken, praten, sparren met anderen ben ik op de afkorting PGTB gekomen. Wat staat voor Persoons Gerichte Thuis Begeleiding.

Na 5 jaar alleen gewerkt te hebben kwamen er steeds meer hulpvragen. En daar was mijn eerste personeelslid. Uiteindelijk zijn we gegroeid naar 6 personeelsleden.
Cliënten, zorgvragen, diagnoses
Komende weken neem ik u mee achter de schermen van onze mooie organisatie om allerlei dingen uit te lichten over zowel administratief, personeel, cliënten, zorgvragen. Ook vertel ik u wat bepaalde diagnoses inhouden en wat er verder speelt in en om mijn bedrijf.

Geef een LIKE en DEEL

Als u dit aanspreekt, zouden we het erg leuk vinden als u PGTB Zorgbureau blijft volgen, dit kan op facebook – Instagram – LinkedIn, of op onze website die op dit moment vernieuwd wordt: www.pgtbzorgbureau.nl

Deel en like onze berichten, zodat we meer mensen kunnen gaan informeren over PGTB Zorgbureau. Ook zouden we het fijn vinden als u kunt aangeven welke informatie jullie zouden willen teruglezen in de blogs. Dus elke input is welkom!

Met warme groet,

Team PGTB Zorgbureau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?

Wij staan voor je klaar