Claudia Schreiber

Claudia Schreiber

Sinds november 2019 mag ik me aansluiten bij het PGTB team. Een mooi bedrijf met een visie waar ik me zeer goed in kan vinden. De persoon centraal en waar men nog echt tijd mag besteden aan het welzijn van de cliënt.
Heb je grote of kleine vragen, is er totale wanhoop of enige chaos, gaat het om coaching of begeleiding. Dan zet ik me graag voor je in.
Door samen bepaalde vraagstukken te bekijken vind ik het fijn om op zoek te gaan naar nieuwe inzichten en/of mogelijkheden.
Iemand te vertrouwen is vaak moeilijk, wanneer er vertrouwen is dan schept het ruimte voor ontwikkeling.  Samen sta jij sterker. 

Ik heb veel van de wereld mogen zien. Heb me altijd ingezet voor allerlei doelgroepen.Een greep uit mijn werkervaring;Bij Stichting Humanitas ben ik werkzaam geweest in een zelfsturend team bij o.a. de buitenschoolse opvang. Bij Thebe mochten cliënten mij om advies vragen en heb ik gewerkt met een zorgcentrale.Uiteindelijk was ik werkzaam bij het COA alwaar heftige vraagstukken en veel menselijk leed aan de oppervlakte lag.
Verschillende doelgroepen, unieke personen met of zonder bijzonderheden helpen naar een fijnere plek in de maatschappij, dat is waar voor mij de uitdaging ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?

Wij staan voor je klaar