Controle los en beleef het moment

Controle los en beleef het moment

Mijn handen zijn klam… overal zie ik knopjes… hoor ik geluidjes…. ben ik op onbekend terrein…. heb ik geen controle over wat komen gaat en moet het lot overlaten aan een ander.  Voor jou een meer bekend gevoel. Jij geeft dagelijks het lot in andermans handen, maar met alle vertrouwen. Maar op momenten zoals deze, is het enige wat je doet, GENIETEN.

Daar hoor ik het geroffel al en we komen in bewegingen. Oke, daar gaan we… geen weg meer terug. Mijn knieen uit de weg, want owja anders zitten ze bij het moment supreme in de weg. En dat willen we niet hebben.

We voeren de snelheid op en ‘’OF WE GO!!’’. Mijn handen zijn nog steeds klam en die knopjes maken mij nog niks wijzer. We blijven in de lucht, dus de piloot weet waar hij mee bezig is. Een professional. Het is nog wel lastig om niks te mogen en kunnen doen.

Ik kijk om en zie jou zitten naast papa, kijkend naar buiten en alleen maar genieten. Lekker de controle los, overgeven aan iemand die weet wat hij doet en geen zorgen. Er zijn al zorgen zat in de wereld. Je hebt gelijk! OK! Controle los en genieten maar!
‘’ROGER THAT’’

En inderdaad wat een uitzicht, wat een vlucht, wat een mooi moment om samen met jou te mogen delen.  Het leven gaat niet altijd over rozengeur en maneschijn, maar met onze hoofden in de wolken komen we toch aardig dichtbij die maan.

Bewonderingswaardig hoe jij in onbekende situatie, in situaties die niet altijd leuk voor je zijn en je zelfs pijn kunnen doen, je rust weet te behouden en het allemaal op je af laat komen. Misschien wetende dat je naasten het allerbeste met je voor hebben en je vertrouwen hebt in de wereld. Iets waar menigeen wat van kan leren.

Wat een prachtig, uniek ‘’vak’’ oefenen we toch uit, waarin wij deze zeldzame momenten mogen delen met onze clienten. Prachtig, misschien zelfs ‘’hemels’’;) en deze momenten moeten we koesteren.

Jij verbreedt in ieder geval mijn horizon (vandaag letterlijk) en laat mij mijn grenzen opzoeken. Vliegen is een kunst, maar de kunst van het loslaten en genieten misschien nog wel een groter meesterwerk. En die heb je als de beste onder de knie en bent een goede leermeester.

Bedankt voor het mogen beleven van dit mooie moment samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?

Wij staan voor je klaar