Als je iets goeds ziet, geef dan een compliment. 
Als je iets ‘fout’ ziet gaan, bied dan je hulp aan. 

Ieder mens is uniek in zijn of haar behoeften. Hierom leg ik de regie altijd bij de cliënt neer. We zijn er om hen te helpen op de manier zoals zij er het meeste baat bij hebben. Ik voel me bevoorrecht dat de cliënten me toelaten in hun leven en een stukje van zichzelf bloot geven. Het is voor mij dan ook belangrijk om het vertrouwen terug te betalen en daadwerkelijk zorg op maat te bieden. 

Inmiddels heb ik meerdere facetten van de zorg mee mogen maken, waarbij ik begonnen ben als gastouder. Hierna ben ik opgeleid tot Helpende in de zorg, waarbij ik met dementerende ouderen en mensen met een beperking gewerkt heb. Hierbij is het in de zorg steeds meer papierwerk geworden, dan dat je volop aandacht kunt hebben voor de mensen. Om deze reden ben ik dan ook terug gegaan naar het gastouderschap en combineer ik dat met mijn werk voor PGTB. In beide functies kan ik weer doen waarvoor ik in de zorg ben gaan werken, namelijk: er écht zijn voor de mensen. 

PGTB is daarin een zorgbureau waar de mensen nog steeds voorop staan en het papierwerk een bijzaak is. U weet natuurlijk als geen ander waarmee u het meest geholpen bent! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *