Even Voorstellen: Kim van den Boogaart

Even Voorstellen: Kim van den Boogaart

Op het moment dat je iets voor een ander doet, heb je ook iets in jezelf aangeraakt. Dat geeft het leven waarde…


Vanaf 2000 werk ik met veel liefde en plezier in de zorg. In de tussentijd heb ik ook nog een andere richting gekozen,namelijk dat van mediator. Dit is een mooie combinatie binnen ons werk omdat we vaak kunnen bemiddelen tussen partijen.
Hallo, mijn naam is Kim van den Boogaart, 36 jaar jong.

De eerste jaren van mijn loopbaan werkte ik in vast dienstverband in een verzorgingstehuis. Daar had ik de verantwoordelijkheid over 36 ouderen die een leuke dagbesteding moesten krijgen. Al snel merkte ik dat de zorg en begeleiding die ik daar bood, niet in lijn lag met mijn gedachten hoe ik graag voor mensen wil zorgen en hen wil begeleiden. Daarna ben ik op zoek gegaan naar een andere vorm van hulpverlening die wel bij me paste.

Uiteindelijk ben ik in 2005 gestart met PGTB – Persoons Gerichte Thuis Begeleiding.

Als snel wisten cliënten me te vinden via mond op mond reclame, wat tot de dag van vandaag resulteert in een volwaardig zorgbureau met 5  personeelsleden en een administratief medewerker met  allen een HBO werk-en denkniveau.

Ieder heeft zijn eigen deskundigheid m.b.t. doelgroepen, leeftijden en hulpvragen waardoor we erg breed inzetbaar zijn. Mijn visie die ik vanaf de eerste dag had,  kunnen we nog steeds doorvoeren. Een vast gezicht per hulpvraag,   zodat er zeer korte lijnen blijven, waardoor het persoonlijk blijft.

Met trots kijk ik vandaag terug naar mijn toen opgezette bedrijf, die alleen maar mooier en beter wordt mede dankzei alle hulp van mijn medewerkers. Top!

Met heel het team van PGTB Zorgbureau hopen wij dat we met liefde en plezier ieder mogen begeleiden van jong tot oud  en uiteindelijk er een mooie groei te zien en te ervaren is!

-Kim van den Boogaart-

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?

Wij staan voor je klaar