Jade Vink

Jade Vink

Samenwerken met de cliënt is hierbij van essentieel belang, zo kom je tot de meest aansluitende oplossing of behoeftebenadering van de mens.

 

Affiniteit met de doelgroep kinderen en jeugdigen heb ik van jongs af aan. Kinderen zijn eerlijk en oprecht, ze zijn spontaan in hun uitingen, zowel verbaal als non-verbaal. Een traan of lach zegt meer dan woorden.

Kinderen ondersteunen bij moeilijkheden was een logisch gevolg. Mijn interesse voor het werken met kinderen is gebleven, maar ik vind het ook van belang dat het systeem rondom het kind optimaal functioneert en zich op zijn plek voelt. Mijn doelgroep-interesse is derhalve verbreedt.

Samenwerken met de cliënt (en zijn systeem) is hierbij van essentieel belang, zo kom je tot de meest aansluitende oplossing of behoeftebenadering van de mens.

Daarnaast benut ik de krachten van een persoon; Wat kan iemand wel!  Kwaliteiten worden benadrukt en er wordt ondersteuning en begeleiding geboden gericht op (toekomstige) mogelijkheden.

Er zijn tegenslagen, ontroerende momenten en ook euforische momenten bij cliënten waar wij deel van mogen uitmaken.  De cliënt en het gezin vertrouwen ons toe om een stuk van hun privéleven aan ons open te stellen. Dit vertrouwen en deze betrokkenheid van beide zijden maakt dit werk zo waardevol.

× Hoe kan ik je helpen?

Wij staan voor je klaar