Van kinds af aan zorg ik al voor anderen. Het zit dus in mij om er voor de ander te zijn en te ondersteunen waar nodig is. Na diverse zorgopleidingen te hebben gevolgd, kwam ik uit met het werken met mensen met een zorgvraag/beperking. Zelf zie ik dit niet als een beperking, omdat het juist een mooie unieke kant heeft. Ieder mens is uniek!

Ik vind het fijn als ik mijn hulp kan inzetten voor anderen mensen. In 2008 ben ik begonnen met de opleiding ‘helpende zorg en welzijn’ ik kwam in aanmerking met het vak ‘helpende’ en heb op diverse plaatsen gewerkt. Zowel kinderdagverblijven, als basisschool als verzorgingshuizen. Even heb ik de opleiding SPW gevolgd, maar ben hierna overgestapt op de opleiding ‘Werkbegeleider’. Hierin kwam ik in aanmerking met mensen met een ( verstandelijke ) beperking. Vele zorgboerderijen en dagbestedingen heb ik mogen ervaren. 

Ik streef altijd naar perfectie en wil het voor iedereen goed doen. Ik denk positief en zie elke kans als een nieuwe uitdaging. Ik ben erg leergierig en sta open voor nieuwe kansen. Ook in het denken van oplossingen, overal is een oplossing voor, en anders bedenken we er wel een. Ik zie altijd het positieve van iemand en niet het negatieve. Alles kan, zolang je er zelf maar in gelooft.

Het is belangrijk om er te zijn voor de cliënt en te luisteren en reageren op de wens en behoefte van de cliënt. Ik vind het ook belangrijk om hen zelf de regie te laten houden maar te ondersteunen waar nodig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *