Miriam van Veenendaal

Miriam van Veenendaal

Van kinds af aan wilde ik graag met mensen werken . Ik wilde begeleiding bieden aan mensen die mijn hulp konden gebruiken en mij inzetten om ieder in z’n waarde te laten en een wereld zonder vooroordelen . Dit laatste is natuurlijk een utopie, maar hier wil ik toch graag aan blijven werken, daar waar ik dit ideaal kan bewerkstelligen.

In 2005 ben ik begonnen binnen de verslavingszorg. Hier ben ik begonnen op de dag & nacht opvang . Ik heb in deze jaren met veel plezier de begeleiding gegeven aan een groep bewoners. Geen dag is er hetzelfde!

Zorgplannen opstellen, gesprekken voeren, samenwerken met gemeentes en zorg bieden aan de cliënt waren mijn dagelijkse werkzaamheden. Op de opvang kom je met allerlei verschillende uiteenlopende casussen in aanraking en hier heb ik de bodem van mijn carrière in de verslavingszorg gelegd.

Vanuit de basiszorg ben ik doorgegroeid in de functie maatschappelijk werker/ verantwoordelijk behandelaar.  Ik heb mijzelf gericht op het financieel vlak. Het bieden van budgetbeheer, vrijwillige schuldhulpverlening, het toeleiden naar schuldsanering in samenwerking met betreffende gemeenten ed.  .

Bij PGBT Zorgbureau ben ik weer met een frisse start begonnen en ben ik werkzaam bij een uiteenlopende doelgroep. Dit is voor mij weer een hele leuke nieuwe uitdaging die ik met veel plezier ben aangegaan!

× Hoe kan ik je helpen?

Wij staan voor je klaar