Er moet een veilig vangnet zijn waar iedereen terecht kan, waar onbevooroordeeld naar geluisterd wordt, als je iets kwijt wil

 

 

Voor mij betekend dat je alleen mét mensen kunt werken vanuit een bepaald ideaal. Er voor iemand willen zijn op de momenten dat een persoon een steun in de rug of een helpende hand nodig heeft doe je vanuit je hart en mét je hart. Dat willen we bij PGTB Zorgbureau onze cliënten bieden.

En natuurlijk staat veiligheid hierbij voorop. Veiligheid voor onze cliënten, maar ook voor de hulpverleners. Er moet een veilig vangnet zijn waar iedereen terecht kan, waar onbevooroordeeld naar je geluisterd wordt als je iets over de zorgsituatie kwijt wil.

Dat probeer ik te zijn bij PGTB Zorgbureau. Een luisterend oor, een vangnet waar iedereen, zowel cliënt als collega, terecht kan. Problemen zijn er om opgelost te worden en dat kan volgens mij alleen door dingen bespreekbaar te maken. En soms gaat dat het best met een iemand die er nieuw en onbevangen in staat.

Daarnaast moet de zorg ook administratief geregeld worden. Facturen moeten worden gemaakt en betaald, dat alles moet ook nog eens netjes en overzichtelijk gearchiveerd worden. Een taak die ik met veel plezier doe.

Het geeft me voldoening dat ik op deze manier mijn steentje bij kan dragen aan PGTB Zorgbureau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *