Home

Thuis begeleiding Den Bosch

Thuis begeleiding in uw regio

Bent u op zoek naar thuis begeleiding in Den Bosch, Oss, Vught of Schijndel? Dan bent u bij PGTB Zorgbureau aan het juiste adres. Wij bieden ambulante begeleiding, ook wel thuis begeleiding genoemd, aan cliënten met zorgvragen op veel verschillende gebieden. Wij kunnen u bijvoorbeeld ondersteunen bij opvoed- of opgroeivraagstukken, gedragsproblematiek, verstandelijke beperking, of bij het anderszins tijdelijk ‘vastgelopen’ zijn. U kunt bij ons terecht voor ondersteuning aan zowel volwassenen als kinderen.

Cliënt staat centraal

Onze cliënten staan bij ons altijd centraal. We vinden het belangrijk dat onze zorg in ontwikkeling blijft en blijft aansluiten bij de cliënt. We stellen de behoeften van de zorgvrager voorop en luisteren zonder oordelen. Samen met de cliënt stellen we een zorgdossier op, wat te allen tijde ingezien kan worden. Cliënten kunnen zich aanmelden voor de cliëntenraad om zo de gemeenschappelijke belangen van de cliënten te behartigen en de kwaliteit van zorg te bewaken. Iedereen kan zich aanmelden voor de cliëntenraad en ook daarbuiten is uw medezeggenschap van groot belang.

Eigen regie

Het doel van PGTB Zorgbureau is om cliënten de regie over het eigen leven weer terug te geven. In het zorgplan stellen we doelen op, die erop gericht zijn om de zelfstandigheid en zelfredzaamheid te bevorderen. Daarbij werken we vanuit de kracht en mogelijkheden van de cliënt, in plaats van de te denken vanuit onmogelijkheden.

Vaste gezichten

Bij PGTB Zorgbureau vinden we het belangrijk om een vast gezicht te zijn voor onze zorgvragers. We werken met vaste begeleiders, zodat onze cliënten steeds dezelfde medewerker bij hun thuis zien. Zo kunnen we een vertrouwensband  opbouwen en de zorgvraag zo goed mogelijk invullen. We hebben goed opgeleide, vaste professionals in eigen dienst.

Wie is PGTB Zorgbureau

In 2005 zijn we met ons zorgbureau begonnen. Vanaf die tijd bieden we thuis begeleiding in Den Bosch en omstreken. Ook in andere regio’s kunt u gebruik maken van onze diensten. We zijn gestart vanuit de wens om cliëntgerichte zorg en zorg op maat te kunnen bieden. We nemen de tijd om goed te luisteren, zodat we uw zorgvraag goed in kaart kunnen brengen.

Geen lange wachtlijsten

Bij ons treft u geen lange wachtlijsten aan, we zorgen ervoor dat u snel de juiste begeleiding op maat krijgt. Sluit uw zorgvraag toch niet helemaal aan bij ons bureau? Dan gaan we samen met u op zoek naar een andere oplossing, of een zorgverlener die wel aansluit bij uw vraag.

Contact
Wilt u meer weten over onze thuis begeleiding in Den Bosch en omstreken of bent u benieuwd of wij u kunnen helpen met uw zorgvraag? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. We vertellen u graag meer.

× Hoe kan ik je helpen?

Wij staan voor je klaar