Home

Thuis begeleiding Eindhoven

Ambulante begeleiding

Zoekt u thuis begeleiding in Eindhoven, Nuenen, Geldrop of Best? Bij PGTB Zorgbureau helpen wij u graag. Wij bieden ambulante begeleiding, ook wel thuis begeleiding genoemd, aan zowel volwassenen als kinderen. De zorgvragen waarmee we aan de slag gaan, zijn heel verschillend. Zo bieden we bijvoorbeeld ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke beperking, bij gedragsproblematiek, of bij opvoed- en/of opgroeivraagstukken. Ook als u op een ander gebied tijdelijk ‘vastgelopen’ bent, kunnen we u helpen.

Zelfstandig en zelfredzaam

Ons doel is om onze cliënten de regie over hun eigen leven terug te geven. In plaats van te denken in onmogelijkheden, gaan we uit van de kracht en de mogelijkheden van de cliënt. We focussen op wat er wél kan. Van hieruit kunnen belangrijke stappen gezet worden richting zelfstandigheid en zelfredzaamheid. We stellen samen met de cliënt een zorgplan op, waarin de doelen helder geformuleerd worden. Vanuit dit plan starten we met de begeleiding en ondersteunen we waar dat nodig is.

Cliënt staat centraal

Bij PGTB Zorgbureau staat de cliënt centraal. We bieden ondersteuning op maat, op een manier die bij u als cliënt past en prettig voor u is. De behoeften van de zorgvrager staan voorop. Het zorgdossier dat we opstellen, kan te allen tijde worden ingezien. Ook kunnen onze cliënten meepraten over het beleid van de organisatie. Cliënten kunnen zich aanmelden voor de cliëntenraad, maar u kunt altijd met ons in gesprek over uw bevindingen. Dat helpt ons om de kwaliteit van zorg te bewaken en ervoor te zorgen dat de geboden zorg blijft aansluiten bij onze cliënten.

Vertrouwde gezichten

We vinden het belangrijk dat onze cliënten steeds hetzelfde, vertrouwde gezicht te zien krijgen. Bij PGTB Zorgbureau werken we dan ook met vaste begeleiders. Zo kunnen we een vertrouwensband opbouwen en de zorgvraag zo goed mogelijk invullen. We hebben onze eigen, goed opgeleide professionals in dienst.

PGTB Zorgbureau

PGTB Zorgbureau bestaat sinds 2005. Vanaf die tijd leveren we thuis begeleiding in Eindhoven en omstreken. We zijn ons bureau gestart, met de wens om cliëntgerichte zorg en zorg op maat te kunnen bieden. We nemen graag de tijd om goed naar u te luisteren, zodat we uw zorgvraag goed in kaart kunnen brengen.

Geen wachtlijsten

Binnen ons bureau werken we niet met lange wachtlijsten. We begrijpen dat u graag zo snel mogelijk geholpen wilt worden met uw zorgvraag. Daarom zorgen we ervoor dat u snel de juiste begeleiding op maat krijgt. Past uw zorgvraag toch niet helemaal bij ons bureau? Dan zoeken we samen met u naar een oplossing of een zorgverlener die wel bij uw vraag aansluit.

Contact

Wilt u meer informatie over thuis begeleiding in Eindhoven en omstreken? Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen met uw zorgvraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We vertellen u graag meer.

× Hoe kan ik je helpen?

Wij staan voor je klaar