Home

Thuis begeleiding Nijmegen

Ambulante begeleiding

Wilt u graag thuis begeleiding in Nijmegen, Wijchen, Malden of Beuningen? U bent bij PGTB Zorgbureau aan het juiste adres. Thuis begeleiding, ook wel ambulante begeleiding genoemd, is een vorm van zorg die aan huis wordt geboden in plaats van bijvoorbeeld in een instelling. We kunnen u ondersteunen op verschillende gebieden, denk bijvoorbeeld aan begeleiding bij opvoed- of opgroeivraagstukken, gedragsproblematiek, ondersteuning bij verstandelijke beperking, of begeleiding als iemand tijdelijk is ‘vastgelopen’. We bieden zowel aan volwassenen als aan kinderen ondersteuning.

Regie over eigen leven

Samen met de cliënt stellen we een zorgplan op. Dit gebruiken we als plan om de cliënt te helpen de regie over zijn of haar eigen leven terug te krijgen. Door uit te gaan van krachten en mogelijkheden, in plaats van te denken in onmogelijkheden, vergroten we de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van onze cliënten.

Belang van cliënt staat voorop

Bij PGTB Zorgbureau staat de cliënt centraal. Daarom hebben onze cliënten ook een stem in het beleid van onze organisatie. Daarvoor bieden we graag een platform waar serieus naar geluisterd wordt. Dat kan via de cliëntenraad, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Aanmelding voor de cliëntenraad staat voor iedereen open. Uiteraard horen we ook graag van u, buiten de cliëntenraad om. Onze zorg blijft continu in ontwikkeling, zodat we steeds de aansluiting met onze cliënten behouden. Daarbij staan de behoeften van de zorgvrager altijd voorop en luisteren we, zonder te oordelen.

Vaste begeleiders

Vanuit PGTB Zorgbureau krijgen onze cliënten steeds een vaste begeleider, zodat er altijd een vertrouwd gezicht bij de cliënt thuis komt. Daardoor kunnen we een vertrouwensband opbouwen en de zorgvraag zo goed mogelijk invulling geven. Onze professionals zijn allen goed opgeleid en ervaren.

PGTB Zorgbureau

Ons bureau is opgericht in 2005, vanuit de wens om cliëntgerichte zorg en zorg op maat te kunnen bieden. We nemen de tijd om goed naar u te luisteren, zodat we uw zorgvraag goed in kaart kunnen brengen. We verlenen thuis begeleiding in Nijmegen en omstreken, maar ook vanuit andere regio’s kunt u bij ons terecht.

Geen lange wachtlijsten

We werken niet met lange wachtlijsten, u kunt bij ons snel terecht voor begeleiding op maat. Sluit uw zorgvraag toch niet helemaal aan bij ons bureau? Dan gaan we samen met u op zoek naar een andere oplossing, of een zorgverlener die wel aansluit bij uw vraag.

Contact

Wilt u meer weten over thuis begeleiding in Nijmegen en omstreken of bent u benieuwd of wij u kunnen helpen met uw zorgvraag? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. We vertellen u graag meer.

× Hoe kan ik je helpen?

Wij staan voor je klaar