Home

Ambulante begeleiding Eindhoven

Thuisbegeleiding

Op zoek naar ambulante begeleiding in Eindhoven? Ambulante begeleiding wordt ook wel thuisbegeleiding genoemd en is begeleiding die niet in een instelling plaatsvindt. Degenen die van deze begeleiding gebruik maken, wonen dan ook vaak zelfstandig maar hebben wel zorg nodig. Bij PGTB Zorgbureau bieden we ambulante begeleiding op maat, op een persoonlijke manier, waar u zich prettig bij voelt.

Voor wie

Bij PGTB Zorgbureau bieden we zorg in verschillende regio’s. Voor ambulante begeleiding in Eindhoven, Nuenen, Geldrop, Valkenswaard of Best, kunt u bij ons terecht.  We bieden ondersteuning aan zowel volwassenen als kinderen, vanuit veel verschillende hulpvragen. Iedere hulpvrager heeft zijn eigen achtergrond. Denk bijvoorbeeld aan mensen met een verstandelijke beperking en/of gedragsstoornissen, ontwikkelings- en/of leerstoornissen of aan mensen die tijdelijk vastgelopen zijn. We werken er samen met de cliënt naar toe dat ze (weer) zoveel mogelijk zelfstandig worden in de maatschappij. U kunt vanuit verschillende indicaties bij ons terecht, zoals de jeugdwet, WMO of WLZ indicatie, PGB of Zorg in Natura.

Regie in eigen handen

We willen graag bereiken dat iemand weer de regie over zijn hof haar leven krijgt. Bij PGTB Zorgbureau zijn de lijnen tussen de hulpvrager en de hulpverlener kort, zodat de eigen regie in handen blijft van de zorgvrager of diens vertegenwoordiger. Persoonlijk contact vinden we dan ook heel belangrijk. Samen met de cliënt stellen we een zorgplan op en werken we eraan om de doelen te bereiken, die we met elkaar gesteld hebben.

Werken vanuit mogelijkheden

Bij PGTB Zorgbureau kijken we naar mogelijkheden en krachten in plaats van onmogelijkheden. Wat kan iemand wél en hoe gaan we dit inzetten? Door te werken vanuit deze kracht, kunnen er vaak belangrijke stappen gezet worden op weg naar eigen regie en zelfstandigheid. We betrekken waar mogelijk het systeem (gezin, sociale netwerk) van de cliënt bij het zorgplan, om weer zonder professionele hulp maar met steun van de omgeving op weg te kunnen.

Wie zijn wij

PGTB staat voor PersoonsGerichte ThuisBegeleiding. We zijn in 2005 gestart met het doel om zorg op maat te leveren. We zijn persoonlijk, betrokken, gedreven en cliëntgericht. De zorgvraag die mensen hebben staat bij ons centraal, we nemen de tijd om naar de vraag van de cliënt te luisteren en te kunnen bieden wat nodig is. We hebben onze eigen vaste professionals in dienst en de contacten met de hulpvragers en hun vertegenwoordigers zijn nauw.

Geen lange wachtlijsten

Bij ons zult u geen lange wachtlijsten aantreffen. Daarnaast werken we niet met frontdeskmedewerkers, u krijgt bij ons altijd meteen een hulpverlener aan de telefoon. Uw hulpvraag brengen we snel en nauwgezet in kaart. Sluit uw vraag toch niet aan bij de hulpverlening van ons bureau? Dan zorgen we ervoor dat er samen met de cliënt een gepaste oplossing of hulpverlener wordt gevonden.

Contact

Zoekt u ambulante begeleiding in Eindhoven of omstreken? Dan bent u bij PGTB Zorgbureau aan het juiste adres. Neemt u voor meer informatie contact op via ons contactformulier, dan vertellen we u graag meer.

NuenenGeldropValkenswaardBestSint-Oedenrode

× Hoe kan ik je helpen?

Wij staan voor je klaar