Weer plezier beleven in de zorg

En je beroep uitoefenen zoals je dat voor ogen had toen je begon met je opleiding.

Weer plezier beleven in de zorg

En je beroep uitoefenen zoals je dat voor ogen had toen je begon met je opleiding.

Openstaande vacatures

Ambulant begeleider (26+ uur)

Ben jij… Op zoek naar een afwisselende baan in de zorg? Op zoek naar een baan die gericht is op begeleiding en ondersteuning. Op zoek naar een baan met een breed scala aan doelgroepen zoals kinderen, adolescenten, volwassenen en ouderen die een diversiteit aan hulpvragen hebben. Op zoek naar een baan waarbij een beroep wordt…

Lees meer about Ambulant begeleider (26+ uur)

Waarom werken bij PGTB Zorgbureau?

Je kan aandacht besteden aan je cliënt

In het Nederlands zorgstelsel zie je vaak een hoge werk- en regeldruk onder de zorgprofessionals. Dat moet anders vonden wij. PGTB Zorgbureau is een kleine/platte organisatie met veel minder overheadkosten. Hierdoor hebben we de ruimte/budget om ambulant medewerkers meer tijd aan hun cliënten te laten besteden.

Je eigen cliënten

Om écht het verschil te kunnen maken voor je cliënten moet je met hun een band op kunnen bouwen. Daarom heeft elke medewerker bij PGTB Zorgbureau hem/haar eigen cliëntengroep. Alleen tijdens vakanties en ziekten vallen we voor elkaar in.

Klein gezellig team

Bij PGTB Zorgbureau hebben we een klein en gezellig team. Natuurlijk hebben we het vaak over ons werk, maar we hebben ook uitjes en vrijdagmiddagbijeenkomsten waar we gewoon even aandacht hebben voor elkaar.

Korte lijnen

Bij ons word je met vragen niet van het kastje naar de muur gestuurd. We hebben drie medewerkers op kantoor. Iedereen kent elkaar en we staan direct klaar om jou te ondersteunen.

Weer trots op je werk!

Omdat je bij ons oprécht aandacht kan besteden aan de cliënten, krijg je weer energie van het werk dat je doet, voelt het zinvol en ga je met plezier naar je werk. En dat is waarom we PGTB Zorgbureau hebben opgericht.