Ambulante zorg bij burn-out Zodat je toch zelfstandig kan wonen

Je overweegt om gebruik te maken van ambulante zorg. Het is best een grote stap om een zorgverlener bij jou thuis mee te laten kijken in jouw leven. Toch is het heel goed dat je deze eerste stap al hebt gezet. Wij helpen jou graag om het leven weer op te pakken, zodat je weer zelfstandig verder kan in deze maatschappij.

Wij verlenen ambulante zorg bij burn-out.
2J3A5618(20x30) kopiëren

Er niet alleen voor staan We begeleiden je met je burn-out klachten

Bij een burn-out ben je compleet uitgeput. Dit geldt zowel lichamelijk als geestelijk. De vermoeidheid en uitputting beperken je dan in het dagelijks leven. Op het werk, thuis en in het sociale leven.

Het gevolg van langdurige stressklachten is een burn-out. Lichamelijke en psychische klachten die alsmaar toenemen waar vaak op dat moment te weinig aandacht is besteed. Minstens zo belangrijk is hoe iemand ermee omgaat.  Vanuit PGTB Zorgbureau helpen we jou hoe dat je met burn-out klachten om kan gaan.

Waar komen wij?

PBTB Zorgbureau biedt ambulante zorg in Oost-Brabant.

Wij werken op basis van Persoonsgebonden Budget (PGB) of Zorg in Natura (ZIN).
Diensten afnemen op basis van een PGB kan in gemeenten waar we contracten mee hebben gemaakt.

Controleer uw regio

Klik op onderstaande button om te kijken of wij ook in uw gemeente actief zijn.

Waar kunnen wij u mee helpen? Wat zijn onze diensten?

Als iemand vraagt: "Wat doen jullie nu precies?" Dan is dat beste wel een lastige vraag. We kunnen namelijk op heel veel vlakken iets bijdragen. Van praktische zaken tot emotionele ondersteuning. Eigenlijk doen we die dingen waardoor het voor jou als mantelzorger dragelijk wordt. Zodat jullie als gezin samen kunnen blijven wonen.

Één vast gezicht bij ambulante zorg bij burn-out.

Een vast gezicht Zodat we een hechte band op kunnen bouwen

PGTB Zorgbureau levert u één vast en vertrouwd gezicht en mocht u extra hulp nodig hebben, een vast team aan gezichten. Zodoende kunt u en uw naaste een hechte band opbouwen met de ambulant begeleider. Wij werken uitsluitend met mensen die vanuit hun hart werken en gediplomeerd zijn voor ambulant begeleider. Onze medewerkers zijn oprecht gemotiveerd om aan u en uw naaste meer levensgeluk te bieden.

Ontdek de voordelen van PGTB Zorgbureau

Uw behoeften en wensen staan bij ons voorop.

 • Eén vast gezicht met vaste back-up.

  Een vertrouwd en betrokken zorgmedewerker zorgt voor een persoonlijke sfeer en geborgenheid. En er is een vaste back-up voor vakantieperiodes of ziekteverlof.

 • Persoonlijke aandacht

  Door onze kleinschalige opzet kunnen wij de zorg bieden waarin wij geloven. Oprechte aandacht voor iedere cliënt.

 • U houdt de regie

  Wij willen dat mensen hun leven kunnen leiden zoals zij dat willen en dat de zorg daarop aansluit.

 • We kijken naar mogelijkheden

  Bij ons staan de wensen en mogelijkheden van degene die zorg krijgt centraal, niet de beperkingen die iemand heeft.

 • Samenwerken met de cliënt

  We begeleiden cliënten en hun naasten met activiteiten, zodat ze zoveel mogelijk zelf kunnen doen.

 • Vergoeding van de zorg

  We zijn gecontracteerd door gemeente op basis van een Wet Maatschappelijke ondersteuning (WMO) op basis van Zorg in Natura. Daarnaast verlenen we zorg aan mensen met een PGB met een WLZ/WMO of jeugdwet indicatie.

Klachten en symtomen bij een burn-out

 • Hoofdpijn
 • Extreme vermoeidheid
 • Slaapproblemen
 • Duizeligheid
 • Angstklachten
 • Stemmingswisselingen
 • Concentratieproblemen
 • Vergeetachtig
 • Gebrek aan zelfvertrouwen
 • Prikkelbaar
 • Tintelingen

Zijn er kosten voor ambulante zorg bij burn-out? Wij werken veelal met PGB of Zorg in Natura

Bijna al onze cliënten hebben een bepaalde zorgindicatie, zoals een jeugdwet, WMO of WLZ indicatie. Sommige mensen hebben een persoongebonden budget (PGB) en kunnen daarmee zelfstandig zorg inkopen. Voor andere mensen bepaalt de gemeente de zorgorganisatie. Dan praten we over zorg in natura. De kosten lopen dan via de gemeente.

Maar we maken soms ook mee dat er zorg gewenst is en mensen niet terug kunnen vallen op een bepaalde vergoeding van de overheid. In deze gevallen kunnen we individuele afspraken maken en u rechtstreeks factureren.

Wat onze cliënten en hun naaste over ons zeggen

We vinden het fijn als mensen die al een tijdje gebruik maken onze dienstverlening een review over ons plaatsen. Uw ervaring helpt anderen om een beeld te vormen van onze organisatie. 

In gesprek voor ambulante zorg bij burn-out.

Kennismakingsgesprek Een bezoek aan huis zonder verplichtingen

U vindt het wellicht reuze spannend, een persoon in huis die jou met je burn-out klachten gaat begeleiden. En wij willen natuurlijk graag weten waarmee we jou van dienst kunnen zijn. Daarom maken we graag een afspraak om kennis te maken. Deze afspraak is vrijblijvend. Als er een klik is en onze ambulante zorgverleners kunnen iets voor jullie betekenen, dan gaan we het in gang zetten.