Inge Verhagen

Inge Verhagen

In 2019 ben ik bij PGTB Zorgbureau begonnen als leerling (BBL) MBO Agogisch medewerker GGZ. Dit betekende dat ik werkte en leerde bij PGTB en dit combineerde met een opleiding tot agogisch medewerker GGZ. Vervolgens ben ik na mijn studie aangenomen als begeleider binnen PGTB Zorgbureau.

Na de middelbare school ben ik niet direct de zorg in gegaan. Ik heb nog een hele weg bewandeld voordat ik hier bij PGTB terecht ben gekomen. Waar ik ben begonnen, is in de ICT. Hier merkte ik al snel dat ik meer had met de mensen, dan met computers. Vanuit daar ben ik verder gaan kijken welke interesses mij lagen. Zo heb ik een mooie opleiding gevolgd: docent Nederlandse gebarentaal. Via deze opleiding ben ik bij Kentalis terecht gekomen. Hier heb ik twee jaar gewerkt met mensen die doof/slechthorend zijn met een psychische en/of verstandelijke beperking, waarvan het laatste jaar op een autismegroep. Hier heb ik veel ervaring opgedaan. PGTB Zorgbureau is in de tussentijd op mijn pad gekomen. Nu mag ik hier de komende tijd gaan leren en werken en ik heb er erg veel zin in.

Ieder mens is anders. Ik vind het belangrijk om vanuit de persoon te kijken. Samen kunnen we kijken waar PGTB ondersteuning kan bieden, waar we in kunnen ontwikkelen en groeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?

Wij staan voor je klaar