De ambulante zorg die je nodig hebt Zodat je zelfstandig kan blijven wonen

Je overweegt om gebruik te maken van ambulante zorg. Het is best een grote stap om een zorgverlener bij jou thuis mee te laten kijken in jouw leven. Toch is het heel goed dat je deze eerste stap al hebt gezet. Wij helpen jou graag om het leven weer op te pakken, zodat je weer zelfstandig verder kan in deze maatschappij.

2J3A1832(40x60)600_400
2J3A3104 kopiëren

Persoonlijke aandacht Het gaat om jou!

PGTB Zorgbureau is opgezet omdat we de zorg anders willen aanpakken. Geen grote organisatie waar personeel van bovenaf strak wordt aangestuurd en weinig tijd heeft voor de cliënten. Nee wij zijn juist een heel kleine organisatie met weinig overheadkosten en dat maakt dat we de zorg bieden waarin wij geloven. Oprechte aandacht voor iedere cliënt.  

Waar komen wij?

PBTB Zorgbureau biedt ambulante zorg in Oost-Brabant.

Wij werken op basis van Persoonsgebonden Budget (PGB) of Zorg in Natura (ZIN).
Diensten afnemen op basis van een PGB kan in gemeenten waar we contracten mee hebben gemaakt.

Controleer uw regio

Klik op onderstaande button om te kijken of wij ook in uw gemeente actief zijn.

Eén vast gezicht Zodat we een hechte band op kunnen bouwen

PGTB Zorgbureau levert jou één vast en vertrouwd gezicht en mocht je extra hulp nodig hebben, een vast team van gezichten. Zodoende kan je een hechte band opbouwen met de ambulant begeleider. Wij werken uitsluitend met mensen die vanuit hun hart werken en gediplomeerd zijn als ambulant begeleider. Onze medewerkers zijn oprecht gemotiveerd om aan u meer levensgeluk te bieden.

Ambulante zorg bij ADD en ambulante zorg bij ADHD.
Ambulante zorg bij PDD-NOS.

We kijken naar mogelijkheden En vergroten graag jouw levensgeluk

Als je een beperking hebt dan praten mensen zo vaak over de nadelen/gevolgen van deze beperking. Natuurlijk moeten we daar rekening mee houden, maar we gaan vooral kijken wat er wél nog mogelijk is. En je mag aan ons doelen en wensen doorgeven en dan gaan we deze samen proberen te behalen.

Waar kunnen wij jou mee helpen? Wat zijn onze diensten?

Als iemand vraagt: "Wat doen jullie nu precies?" Dan is dat beste wel een lastige vraag. We kunnen namelijk op heel veel vlakken iets bijdragen. Van praktische zaken tot emotionele ondersteuning. Eigenlijk doen we die dingen waardoor het voor jou of uw mantelzorger dragelijk wordt. Zodat jij zelfstandig kunt blijven wonen.

Zitten er kosten aan verbonden? Wij werken veelal met PGB of Zorg in Natura

Bijna al onze cliënten hebben een bepaalde zorgindicatie, zoals een jeugdwet, WMO of WLZ indicatie. Sommige mensen hebben een persoongebonden budget (PGB) en kunnen daarmee zelfstandig zorg inkopen. Voor andere mensen bepaalt de gemeente de zorgorganisatie. Dan praten we over zorg in natura. De kosten lopen dan via de gemeente.

Maar we maken soms ook mee dat er zorg gewenst is en mensen niet terug kunnen vallen op een bepaalde vergoeding van de overheid. In deze gevallen kunnen we individuele afspraken maken en u rechtstreeks factureren.

Wat onze cliënten en hun naaste over ons zeggen

We vinden het fijn als mensen die al een tijdje gebruik maken onze dienstverlening een review over ons plaatsen. Uw ervaring helpt anderen om een beeld te vormen van onze organisatie. 

Interesse in onze dienstverlening?

Overweeg je om gebruik te maken van onze dienstverlening? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan. Dit gesprek is vrijblijvend en geeft jou goed inzicht in wie we zijn en hoe we jou kunnen helpen.

Liever direct contact? Bel ons dan. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden.